Reactie Nieuwkomer Adrien Trebel toont ambitie: "De titel met Standard"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 21 reacties
Nieuwkomer Adrien Trebel toont ambitie: "De titel met Standard"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Adrien Trebel speelde degelijk op het Luikse middenveld bij zijn eerste basisplaats. De ex-speler van Nantes speelde met Standard gelijk tegen Westerlo nadat een hoog aantal kansen er niet in gingen. De Fransman blijft echter vol vertrouwen en ambitie.

Standard speelde bij wijlen flitsend in de tweede helft, maar kon de zege toch niet binnenhalen. Middenvelder Adrien Trebel predikt vooral kalmte. "We moeten dit niet dramatiseren, want we speelden sterk. De bal wou er gewoon niet in vandaag. Op training vliegen die ballen er wel in. Onze spitsen spelen met vertrouwen, maar vandaag wou het niet lukken. In de toekomst verwacht ik geen problemen."

Trebel is nieuw bij Standard, maar komt met ambitie over van FC Nantes waarbij hij in de Ligue 1 actief was. "Standard is een grote club, ik wil de titel halen met dit team. Ik ben nog niet helemaal op mijn oude niveau na een blessure, maar ik ga stap voor stap vooruit. Ik ben tevreden over mijn wedstrijd. De coach vroeg me vooral te storen en dat heb ik gedaan."

Nemen Mpoku niets kwalijk

De schlemiel bij Standard was Mpoku. De winger miste twee strafschoppen in de tweede helft. "Mpoku nemen we niets kwalijk, dat hoort bij het voetbal. Hij heeft zijn verantwoordelijkheid genomen en heeft de drang om te winnen. Hij wou zijn foutje rechtzetten en wij begrijpen dat. Het is een grote speler waar ik veel respect voor heb", aldus Trebel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties