Teleurgestelde Van Geneugden: "Gemiste kans"

Caroline Tonnelier
| 13 reacties
Teleurgestelde Van Geneugden: "Gemiste kans"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ronny Van Geneugden besefte dat er vandaag meer in zat voor Waasland-Beveren. Hij was dan ook behoorlijk teleurgesteld na afloop van de wedstrijd.

"Dit is een gemiste kans om met één of drie punten naar huis te gaan", zo begon de Limburger. Hij was al bij al vrij tevreden over de prestatie van zijn team. "In de eerste helft waren we goed in de organisatie. Er was wel veel dreiging van Anderlecht, maar we hebben niets weggegeven. Zelf kregen we een aantal mooie kansen, met onder meer het afstandsschot van Hubert."

Toch waren er ook nog heel wat werkpunten, zo besefte de coach. "We waren niet balvast op de helft van de tegenstander. Aan de rust heb ik gezegd dat we erin moesten geloven. De manier waarop we de corner weggeven en dan het doelpunt tegen krijgen, dat is heel jammer. De laatste twintig minuten hebben we heel goed naar voren gevoetbald en kregen we goede kansen om gelijk te maken. Jammer genoeg kunnen we het niet afmaken. Natuurlijk moet je dan risico's nemen, waardoor het open komt te liggen, maar ook zij maken het niet af."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties