Deze elf jongens kunnen elders nog van dienst zijn

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 35 reacties
Deze elf jongens kunnen elders nog van dienst zijn
Foto: © Photonews

De laatste week van de transferperiode is ingegaan. Een pak clubs zijn nog niet klaar met hun huiswerk en zijn nog op zoek zijn naar broodnodige versterkingen. Wij helpen hen graag een handje. Welke jongens lijken deze week nog te vertrekken bij hun club?

Door Cédric De Volder

Vooral bij RSC Anderlecht kunnen de komende dagen nog koopjes gedaan worden. Thomas Kaminski is dan wel niet overbodig bij de landskampioen, maar de doelman wil zelf meer speelminuten. KV Mechelen lijkt goed op weg om de doelman binnen te halen. Enig probleem: Wouter Biebauw en Tome Pacovski moeten eerst nog elders worden afgezet.

Michael Heylen werd dan weer aangeboden bij KVC Westerlo en KV Kortrijk, maar ook Sporting Charleroi ziet wel graten in de komst van de polyvalente verdediger. Nog meer slagkracht nodig in de verdediging? Jeroen Simaeys mag - bij een degelijk bod welteverstaan - ook vertrekken bij KRC Genk. Antonio Ghomsi vertoeft momenteel zelfs in de B-kern van KV Mechelen.

Besnik Hasi gaf dan weer aan dat of Luka Milivojevic of Sasha Kljestan nog moet vertrekken. Laatstgenoemde zoekt al maanden naar een nieuwe werkgever, maar is nog steeds te bewonderen in het Astridpark. De Serviër kan dan weer rekenen op belangstelling uit de Ligue 1. Verder is ook Khaleem Hyland op overschot in de Cristal Arena.

Habib Habibou lijkt dan wel weer in de armen van Hein Vanhaezebrouck te zijn gesloten, maar beide partijen staan bij een leuk bod nog steeds niet afkerig tegenover een vertrek. En dat geldt ook voor Benji De Ceulaer. De flankaanvaller kampte vorig seizoen met enkele kwaaltjes en verloor daardoor zijn basisplaats bij KRC Genk.

Tenslotte is er dan ook nog Jens Naessens. De flankaanvaller is overbodig bij Zulte Waregem, maar wordt morgen geopereerd aan een pubalgie. Desalniettemin kan hij nu worden binnen gehaald voor een prikje...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties