Update: Standard gaat akkoord met bod op Mpoku, ook uitgeleend aan Europese club

Update: Standard gaat akkoord met bod op Mpoku, ook uitgeleend aan Europese club
Foto: © Photonews.be

Zoals we gisteren al in primeur meldden, verlopen de onderhandelingen tussen Standard en een niet nader genoemde Qatarese club over een transfer van Paul José Mpoku voorspoedig. De Rouches kunnen dus nog een sterkhouder zien vertrekken.

Door Johan Walckiers

Update: Ook de constructie rond Mpoku zou inhouden dat hij uitgeleend wordt aan een Europese club. Net als Maxime Lestienne dus. De onderhandelingen lopen nog en we houden u verder op de hoogte.

Standard stond eerst weigerachtig tegenover een transfer tot er naakte cijfers op tafel kwamen. De Qatarese club wil maar liefst vijf miljoen euro op tafel leggen voor de flankspeler en dat is een bod waar ze niet weigerachtig tegenover staan in Luik. Bronnen vertellen ons dat Standard akkoord gaat en enkel Mpoku zou nog een deal moeten vinden.

Maar met een aanbod van zijn loon maal drie heeft ook die al te kennen gegeven een overgang wel te zien zitten. Met dat binnenkomend geld moet Standard dan wel deze week nog de transfermarkt op, want de Rouches hebben momenteel geen strijdbaar team om de ambities van de voorzitter (topdrie) waar te maken. En ja, als Mpoku ook nog vertrekt, zou het wel eens een rumoerige week op Sclessin kunnen worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties