"10 jaar zonder titel? Gekomen om daar verandering in te brengen"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 28 reacties
"10 jaar zonder titel? Gekomen om daar verandering in te brengen"
Foto: © photonews

Club Brugge organiseerde op deze stralende woensdag een open training. De ideale manier om de nieuwkomers aan pers een publiek plechtig te presenteren.

José Izquierdo, waarvoor Club Brugge het diepst in de buidel moest tasten, was blij dat enkele Spaanstaligen hem vergezelden op de eerste oefensessie. "Dit helpt mij om mij sneller te integreren en de manier van werken te leren kennen. Carlos Bacca belde me meteen op om te zeggen dat ik de juiste keuze maakte."

De vleugelaanvaller is niet de enige man die overkwam uit Zuid-Amerika. Ook Felipe Gedoz maakte dezelfde stap. "Ik kijk uit naar de grote Europese competities", maakt de Braziliaan zijn ambities duidelijk. "Mijn voorkeurspositie is aanvallende middenvelder, maar met mijn polyvalentie kan ik ook elders uit de voeten."

Ruud Vormer, de Nederlandse aanwinst van Feyenoord, weet meteen wat hem te doen staat op Jan Breydel. "Ik moet agressiviteit toevoegen aan de groep. Ik weet dat wel al tien jaar geen titel pakten. Ik ben naar hier gekomen om daar verandering in te brengen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties