Stojanovic nieuwe Lierse-coach: "Nog nooit tegen degradatie gevochten"

Stojanovic nieuwe Lierse-coach: "Nog nooit tegen degradatie gevochten"
Foto: © Photonews

Zopas maakte Lierse zijn nieuwe hoofdcoach bekend. Het gaat om de Sloveen Slavisa Stojanovic, die overkomt van het Servische Rode Ster Belgrado.

De 44-jarige Stojanovic speelde voor de Sloveense nationale ploeg, maar heeft Servische roots. Vorig seizoen nam hij het hoofdtrainerschap bij Rode Ster Belgrado op zich, daarvoor was hij ook actief als Sloveens bondscoach.

Twee nieuwe assistenten

Stojanovic volgt Stanley Menzo op, die ontslagen werd omwille van de povere resultaten. Hij neemt één assistent mee: Milos Kostic. De twee andere assistenten, Daniel Simmes en Alfons Arts, worden uit hun functie ontheven, maar men zoekt een oplossing voor een nieuwe functie binnen de club. Binnen twee weken komt er nog een assistent, maar die naam wordt nog niet bekendgemaakt uit respect voor de club waar hij nu werkt.

"Ik koos voor België omdat de Rode Duivels het goed deden en dat jullie ploegen het de voorbije jaren goed deden in Europa", aldus Stojanovic. "Het is de eerste keer dat ik tegen degradatie moet vechten. Dat is een andere manier van voetballen. Ik weet nog niet hoe ik het ga aanpakken, maar één ding is zeker: er is bij Lierse momenteel geen tijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties