Rode Duivels blijven hip: volkstoeloop in Oostende

Rode Duivels blijven hip: volkstoeloop in Oostende
Foto: © photonews

De Rode Duivels zijn de Family Day in stijl begonnen. Voor zowat 8000 kijklustigen trainden ze anderhalf uur bijzonder ontspannen. Het werd een groot feest met alle leeftijden in het Alberparkstadion. En het gaat straks gewoon verder op het Zeeheldenplein nabij het strand.

Sander De Graeve en Aernout Van Lindt in Oostende

Klokslag 11 uur zat het hele Albertparkstadion al afgeladen vol en toen de spelers het veld betraden was het al tijd voor het eerste indrukwekkende open doekje. Ontspannen Rode Duivels ook, want er is geen wedstrijd in Israël binnen enkele dagen en dus is dit gewoon een leuke training tussendoor.

En natuurlijk ook een mooie manier om feest te vieren en te danken voor alle steun tijdens het WK. "Nu is het feest. Na het WK met het verlies tegen Argentinië hadden we daar weinig zin in, maar nu willen we vieren met de fans", aldus Axel Witsel daarover.

Opmerkelijk veel jong volk ook in het Albertparkstadion. Een zaterdagmiddag geeft natuurlijk de hele jonge fans ook de mogelijkheid om eens hun favoriete Duivels aan het werk te zien. Veel trotse jonge gezichten, weinig jammer en geklaag - op een enkeling na die straks niet mee kan naar het strand omdat hij zelf moet voetballen elders in het land.

En het verhaal gaat dus verder: straks staat er op het strand nog meer feesten gepland. En handtekeningensessies, live-optredens en veel meer. Het feestje is nog niet gedaan hier in Oostende, zoveel is duidelijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties