Oulare verlengt contract: "Wil Club en fans nog veel teruggeven"

Caroline Tonnelier
| 9 reacties
Oulare verlengt contract: "Wil Club en fans nog veel teruggeven"
Foto: © photonews

Het gaat snel voor Obbi Oulare. De zoon van Souleymane stond vorige week voor het eerst in de basis en maakte een fantastische indruk. Club Brugge bleef niet bij de pakken zitten en bood hem intussen een contractverlenging aan.

De spits tekende een nieuw contract dat hem tot 2018 aan blauw-zwart verbindt. Zijn vorige overeenkomst liep af in 2016. Oulare is in de wolken met zijn contractverlenging. "Ik ben echt superblij. Sinds mijn komst naar Club voel ik heel veel vertrouwen van trainers en directie, zowel bij de academie als bij de A-kern. Ik kan nergens beter zijn voor mijn verdere ontwikkeling en wil Club en de fans nog veel teruggeven", aldus de jonge Belg op de website van de West-Vlamingen.

Ook zijn manager Stijn Haeldermans is tevreden met de keuze van zijn poulain om zijn lot langer aan blauw-zwart te verbinden. "Dit is wat we al een hele tijd voor ogen hadden voor Obbi. Elders zouden we mooiere financiële voorwaarden kunnen krijgen, maar de sportieve ontwikkeling staat voorop en daarin is Club echt top. Knap van Club om Obbi een tijd terug weg te halen bij Lille. Toen geloofden weinigen in hem. Sinds hij op Club is wordt hij werkelijk uitstekend individueel en collectief begeleid en dat zie je ook aan zijn evolutie. Het is geen toeval dat Club zovele goeie jonge spelers in het A-team telt".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties