Reactie Scholz na late tegentreffer: "Enorm frustrerend dat net Depoitre scoort"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Scholz na late tegentreffer: "Enorm frustrerend dat net Depoitre scoort"
Foto: © Photonews

Alexander Scholz was samen met zijn maatje Mijat Maric 90 minuten lang onverzettelijk op en tegen AA Gent. Toch kreeg Lokeren in de extra tijd nog het deksel op de neus. Scholz baalde als een stekker.

Sander De Graeve in Gent

Depoitre zat een hele wedstrijd in de achterzak van de Deense centrale verdediger, maar vond dan toch de ruimte om de bal binnen te koppen. "Dat die spits dan nog scoort is enorm frustrerend. Het was een mooi ingestudeerd nummertje en wij stonden wat te slapen."

Ze waren echt niet zo gevaarlijk

Lokeren leek lange tijd de volle buit te pakken. "We dachten zelf ook dat we alles onder controle hadden. Gent begon wel wat te drukken naar het einde toe en we konden de bal niet meer in de ploeg houden, maar toch had ik het gevoel dat we dit nog zouden uitzingen. Ze waren echt niet zo gevaarlijk vandaag."

Lokeren moet al snel weer aan de bak. Donderdag wacht Metallist in de Europa League. "Ik voel me fit, Depoitre was een fysieke spits om tegen te spelen, maar zo lastig was het niet. Uiteindelijk was het een leuke match tegen hem, we hadden enkele goeie, maar faire, duels."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties