West Brom blikt Burnley in

Caroline Tonnelier

West Bromwich Albion heeft een uitstekende zaak gedaan in de rangschikking van de Premier League. Het won met zware 4-0 cijfers van Burnley en klimt zo naar de tiende plek in de rangschikking.

De thuisploeg verdeelde de vier doelpunten mooi over de twee helften. Dawson en Berahino hadden voor de comfortabele 2-0 voorsprong gezorgd. In het begin van de tweede helft maakte diezelfde Berahino de wedstrijd helemaal dood. In de slotminuut was het Dorrans die er een echte afstraffing van maakte. Pocognoli stond in de basis en werd na 83 minuten vervangen.

Burnley kon dit seizoen nog niet winnen. Met drie punten uit drie gelijke spelen staat het op de laatste plaats. West Brom komt op acht punten en doet zo beter dan Liverpool en Everton.