Fiorentina en Tottenham richten vizier op Anderlecht-jonkies

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 29 reacties
Fiorentina en Tottenham richten vizier op Anderlecht-jonkies
Foto: © Photonews

De jongeren van RSC Anderlecht maken indruk en dat is de Europese (top)clubs niet ontgaan. Eerder werd Youri Tielemans al aan een lijstje overnemers gelinkt, maar ook Dennis Praet en Andy Najar kunnen op een pak interesse rekenen.

RSC Anderlecht ging afgelopen woensdag dan wel de boot in tegen Borussia Dortmund, maar Andy Najar en Dennis Praet hielden zich goed overeind op het zwalpende schip. Bovendien waren de twee Anderlecht-jonkies ook op het veld van Galatasaray uitmuntend.

Volgens The Daily Mail heeft Tottenham Hotspur een oogje laten vallen op Najar. De club van Jan Vertonghen, Moussa Dembélé en Nacer Chadli stuurde zelfs speciaal een scout naar het Astridpark om de 21-jarige Hondurese international te scouten... En de man kwam met een veelbelovend rapport aan op White Hart Lane.

Leegloop?

Tuttomercatoweb is dan weer zeker van de interesse van Fiorentina in Praet. De 20-jarige middenvelder lag dan wel eventjes in de lappenmand, maar presteert dit seizoen op een heel constant niveau. Dat was ook Besnik Hasi niet ontgaan. Hoelang kan paars-wit haar goudhaantjes nog in Brussel houden?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties