Sprokkels: Voetballers vliegen in het bier

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Sprokkels: Voetballers vliegen in het bier
Foto: © Photonews

Overal ter wereld is men momenteel lekker aan het 'ballen'. Gevolg: veel kleine nieuwtjes. Onze redactie giet die dagelijks in een handig overzicht.

Gordon viert doelpunt met een pint...

In het rijtje bijzondere doelpuntenvieringen is er zeker een plaats voor Alan Gordon. De Amerikaan van LA Galaxy vierde zijn doelpunt tegen Toronto FC met een frisse pint. Dat gebeurde net na affluiten en zo ontsnapte hij aan geel.

En ook Bayern vliegt in het bier

In München is het Oktoberfest aan de gang en daar kan Bayern niet ontbreken. De spelers van de Duitse landskampioen genieten met volle teugen van het gezelschap en van een frisse pint.

Veron is voorzitter

Juan Sebastian Veron heeft de voorzittersverkiezingen gewonnen bij Estudiantes. Hij haalde ongeveer 70% van de stemmen tegenover de ex-voorzitter en mag zo de leiding van de club in handen nemen.

Courtois maakt kennis met tabloids

Thibaut Courtois is een van de nieuwe sterren van de Premier League. Dat betekent dat hij ook een gewild doelwit is van de Engelse tabloids. The Sun beweert alvast dat hij zijn Spaanse vriendin bedroog met een serveerster van een tapasbar. Dat zou gebeurd zijn toen hij nog in Madrid woonde.

RMP-fans: “KV Mechelen, bedankt voor de steun”

In de eerste helft van de partij tussen Royal Mouscron Péruwelz en KV Mechelen bedankten de fans van de thuisploeg hun concullega’s uit Mechelen. “Bedankt voor de steun in 2009”, stond te lezen op een spandoek.

Spierblessure voor Storm

Nikola Storm behoort niet tot de wedstrijdselectie voor de wedstrijd tussen Club Brugge en Standard. De flankaanvaller kampt met een spierblessure en Michel Preud’homme besliste om geen risico te nemen.

Khedira dan toch naar Arsenal?

Sami Khedira leek in het tussenseizoen op weg naar Arsenal, maar de Duitse middenvelder loopt tot nader order nog steeds rond bij Real Madrid. Volgens de Engelse pers is er ondertussen aan akkoord en verhuist Khedira in januari naar Londen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties