Meer dan Rode Duivels alleen vandaag in Europa

Meer dan Rode Duivels alleen vandaag in Europa
Foto: © Photonews

Vandaag gaan de Rode Duivels op zoek naar puntengewin tegen Andorra, maar ook in de andere groepen staan er een aantal leuke duels op het programma. Wij nemen je mee naar alle uithoeken van Europa.

Groep A: Nederland en Turkije zoeken eerherstel

In groep A enkele verrassingen op speeldag 1: Ijsland had opmerkelijk weinig problemen met Turkije, terwijl Nederland de boot in ging bij Tsjechië. Het is aan beide landen om op speeldag 2 de rug te rechten.

Turkije krijgt het sterke Tsjechië op bezoek, mogelijk meteen een belangrijk duel in het verdere vervolg van de groep. Nederland moet vertrouwen tanken tegen de Kazakken.

Inzetten op thuiswinsten van Turkije en Nederland kan je extra veel geld opleveren, zelfs in combinatie met een gokje op onze Rode Duivels. 

Groep B: meer dan Rode Duivels

Uiteraard is er hoogspanning in het Koning Boudewijnstadion. Maar we kijken ondertussen toch ook met argusogen naar de twee andere duels in de groep, met het oog op het vervolg in de groep. 

Wint Cyprus nu ook tegen Israël? Kan Gareth Bale met Wales op weg naar een 6 op 6, zo Bosnië-Herzegovina helemaal de dieperik inspelend vlak voor het duel met de Rode Duivels? We volgen het voor u op!

Groep H: Bulgarije en Kroatië in groepstopper

Noorwegen weet dat het van moeten is tegen Malta, terwijl Bulgarije en Kroatië in de voorlopige groepstopper kunnen gaan uitmaken wie aan de leiding in de groep blijft. 

Bij een gelijkspel is de grote profiteur sowieso Italië. Of laat de Squadra iets liggen tegen de Azeri? De kans lijkt klein, maar in voetbal is en blijft alles ook vanavond mogelijk.

Wie pakt uit met de grootste verrassing? Een overwinning van de Azeri kan van je gratis bonus van 60 euro al 1560 euro maken. En wat als Kazakstan of Malta kunnen stunten? Nog eens een veelvoud! Waag hier je kans!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties