Sprokkels: Balotelli mist zijn varken en Suarez meteen beslissend

Sprokkels: Balotelli mist zijn varken en Suarez meteen beslissend
Foto: © Photonews

Overal ter wereld is men momenteel lekker aan het 'ballen'. Gevolg: veel kleine nieuwtjes. Onze redactie giet die dagelijks in een handig overzicht.

Suarez meteen beslissend

Luis Suarez maakte vandaag zijn wederoptreden bij Uruguay. In een vriendschappelijk duel kwamen de Zuid-Amerikanen wel niet verder dan een teleurstellend 1-1 gelijkspel tegen Saudi-Arabië. Luis Suarez dwong vlak na de pauze een own-goal af.

Balotelli mist zijn varken

The Daily Mail denkt een verklaring te hebben voor de tegenvallende prestaties van Balotelli bij Liverpool. De spits zou zijn varken missen. Het overbrengen van het huisdier, dat Super heet, blijkt heel wat voeten in de aarde te hebben.

Genkse kidsclub gaat naar de film

De Genkse kidsclub organiseert opnieuw een filmdag. Voor amper vijf euro per persoon kan je er The Book of Life zien inclusief drankje en zakje popcorn. Het programma ziet er als volgt uit:
09u00 Deuren open
09u20 Welkomstwoordje
09u30 Start Screening “The Book of Life” – Nederlands gesproken
11u10 Einde film

Schmeichel antwoordt op uw vragen

Heb je een prangende vraag die je ooit al eens aan United-legende Peter Schmeichel wou stellen. Grijp nu je kans!

Koop eens een shirt bij United

Opletten geblazen voor wie een shirt in één van de fanshops van United wil kopen. Na de Flacao van even terug, zitten ze er nu met een Da Maria. Het is wachten op de Junazuj.

Di Matteo ontketent selfiestorm

Roberto Di Matteo is in Schalke en dat zullen we geweten hebben. Twitter loopt in Duitsland storm, de selfies met de nieuwe coach vliegen iederen om de oren.

Zondag G-toernooi in Tubeke

De KBVB organiseert zondag een toernooi voor gehandicaptensport in Tubeke. Op deze Football Kick-off kan je ook zelf even beleven hoe het voelt om als blinde te voetballen. Er zijn ook demowedstrijden en een match tegen een team van Studio 100.

Wijnaldum en Veltman hebben geen idee wie er bij tegenstander speelt

Nederland speelt vanavond tegen Kazachstan, maar Veltman en Wijnaldum kunnen geen spelers van de tegenstander opnoemen. "Neen, ik ken geen spelers van Kazachstan", aldus Wijnaldum op de site van de Nederlandse bond. "Ik geloof dat ze een verdediger hebben wiens achternaam op -ini eindigt", verder komt Veltman niet. Van onderschatting zou geen sprake zijn bij de Nederlanders. Yeah right.

Arzo heeft het naar zijn zin in Israël

Hoe zou het nog zijn met César Arzo? Goed, zo blijkt. De voormalige verdediger van AA Gent geniet in Israël van een koffie op het strand na de training.

 
Laden

relax after good training !! #beach #telaviv #israel #relax #puravida #picoftheday

Weergeven op Instagram

Komt Henry terug naar Europa?

Thierry Henry, ex-Arsenal en ex-Barcelona, zit al een poosje in de States, maar zou daar wat op uitgekeken zijn. Volgens Talksport denkt de Fransman aan een terugkeer naar Europa.

Pogba toont zijn 'swag'

Er zijn er weinig die zo tegen een bal kunnen trappen als Paul Pogba van Juve. De jonge Fransman liet op training zien dat de bal echt geen geheimen heeft voor hem.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties