Reactie Defour: "Hier Achter de Kazerne een punt pakken is goed"

Defour: "Hier Achter de Kazerne een punt pakken is goed"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Steven Defour wist op het uur de ban te breken voor Anderlecht. Tot dan leek paars-wit geen aanspraak te maken op puntengewin in Mechelen, daarna veranderde de match volledig en kwam de landskampioen nog dicht bij het winnende doelpunt.

Aernout Van Lindt in Mechelen

De eerste helft van paars-wit was niet om over naar huis te schrijven: "We hadden veel de bal, maar deden er weinig mee", aldus Steven Defour na de match. "In de tweede helft liep het beter en ik ben blij dat we nog konden gelijkmaken. Een punt pakken hier tegen een Mechelen dat in een goede flow zit ... daar moet je al bij al misschien blij mee zijn."

Zeker in de eerste helft was Mechelen baas: "Ja, ze waren aggressiever dan wij. Ze speelden goed en sterk, wij kwamen er pas in de tweede helft echt door."

Het doelpunt zelf was heel fraai: "Ik steek de bal naar Andy en hij wist Dennis te vinden. Ik bleef gewoon doorlopen en kon plots de bal weer meepikken en nog net over de doelman steken", legt de goalgetter van dienst het uit. Om daarna ingetogen te vieren: "Dit is de club van mijn jeugd", aldus Defour. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties