Sprokkels: Arsenal recupereert twee spelers en contractverbetering De Gea

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 1 reacties
Sprokkels: Arsenal recupereert twee spelers en contractverbetering De Gea
Foto: © Photonews

Overal ter wereld is men momenteel lekker aan het 'ballen'. Gevolg: veel kleine nieuwtjes. Onze redactie giet die dagelijks in een handig overzicht.

Ramsey vroeger terug dan verwacht

Aaron Ramsey is vroeger terug dan verwacht. De middenvelder zou mogelijk dit weekend al terug in actie komen en raakt dus fit voor de dubbele confrontatie met Anderlecht.

Mooie contractverbetering wenkt voor De Gea

David De Gea kreeg afgelopen week het vertrouwen van Del Bosque bij de Spaanse nationale ploeg. Nu zou er nog meer goed nieuws zijn voor de doelman. Een contractverbetering wenkt in de vorm van een vijfjarig contract met een loon van zo'n 150 000 euro per week.

Coucke steekt de draak met supporters'legioen' Moeskroen-Péruwelz

Dat Moeskroen-Péruwelz niet meteen de club is met het grootste supporterslegioen in eerste klasse, is bekend. De verplaatsing naar KV Oostende kan weinig fans van de Henegouwers boeien, tot jolijt van Marc Coucke. 

KV Oostende heeft nieuwe kleedkamer

KV Oostende blijft werken aan de verbetering van de infrastructuur. De spelers kunnen genieten van een nieuwe kleedkamer.

Nieuw clublied voor Waasland-Beveren

Ook Waasland-Beveren werkt aan de vernieuwing. De Waaslanders hebben een nieuw clublied. Dat kan zaterdagmiddag tussen 13u30 en 15u30 ingezongen worden door de supporters. Ook de spelersbus van de Oost-Vlamingen werd vernieuwd.

Del Piero doet een tukje

Een paar jaar geleden was de een nog de grote vedette bij Juventus en voetbalde de ander bij het bescheiden OH Leuven. Nu zitten ze samen in India en doet Del Piero een tukje op de schouder van Raymaekers.

Walcott speelt opnieuw

Theo Walcott heeft voor het eerst sinds januari opnieuw een wedstrijd gespeeld. Hij kwam in actie bij de beloften van Arsenal. De Engelse international speelde 34 minuten.

Gillet vader van een dochtertje

Guillaume Gillet is voor de tweede keer vader geworden. Na zoon Romeo die inmiddels 2.5 is, kreeg de middenvelder van Bastia nu een dochtertje genaamd Vittoria Blake.

Pfaff reist dan toch niet mee

Jean-Marie Pfaff reisde aanvankelijk komende donderdag met Sporting Lokeren mee voor de verplaatsing naar Trabzonspor. Dat plan gaat nu niet door. Tijdens de verplaatsing naar Legia Warschau reisde Wlodek Lubanski nog mee als eregast.

Gezin Kompany naar Disney on Ice

Vincent Kompany trok donderdagavond samen met City-ploegmaats Bacary Sagna, Gaël Clichy en Jesus Navas naar de voorstelling van Disney on Ice. Vrouw Carla en dochtertje Sienna vergezelden Vince the Prince.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties