Biebauw: "Blij eens beslissend te kunnen zijn op het einde"

Biebauw: "Blij eens beslissend te kunnen zijn op het einde"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen pakte de volle buit op het Lisp. Met dank aan Wouter Biebauw, die in het slot nog tekende voor een paar prima parades. En dus kon hij de fans eens een driepunter cadeau doen in de match van het jaar.

Aernout Van Lindt in Lier

"Ik vond dat ik in de eerste helft meer werk had op te knappen dan in de tweede helft. Maar die paar acties op het einde vielen natuurlijk wel op", knikt de goalie van KV Mechelen.

Die dus tekende voor zijn eerste nul op verplaatsing: "Ik ben blij eens belangrijk en beslissend te kunnen zijn op het einde van een wedstrijd. Zo kunnen we de supporters eens iets cadeau doen. Dat ze mijn naam scanderen? Ik ben hier al een jaar of zeven en ik weet dat de supporters me graag hebben omdat ik me altijd volledig geef."

Weet dat de supporters me graag hebben

De nul houden kan in de kleine dingen zitten. "Die laatste redding? Ik zag hem loskomen van de grond en las zijn kopbal goed. Hij wou me tegenvoets pakken, maar de bal botste raar. Ik hield hem met hand en neus tegen en kon hem zo in corner krijgen. In andere matchen viel er altijd wel ergens eentje binnen, nu dus niet."

Malinwa komt zo (voorlopig) zelfs in de top-6 terecht: "Ach, we zijn al een tijdje goed bezig", beseft Biebauw. "Nu moeten gewoon weer kijken naar de volgende thuismatch. Die komt er snel aan met Zulte Waregem op dinsdag. dan moeten we er opnieuw staan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties