Reactie Mitrovic verlost zichzelf met goal: "Er zat te veel druk in mijn hoofd"

Mitrovic verlost zichzelf met goal: "Er zat te veel druk in mijn hoofd"
Foto: © Photonews

Aleksandar Mitrovic heeft de ban gebroken. Sinds zijn goal tegen Cercle Brugge, vijf matchdagen geleden, stond de Serviër droog. Op het veld van Kortrijk werkte hij zich quasi krom en scoorde ook. "Een opluchting", aldus 'Mitro'.

Johan Walckiers in Kortrijk

Mooi was het allemaal niet, maar voor één keer - en voor Hasi hopelijk niet de laatste keer - ging de Serviër voorop in de strijd. "We vochten vandaag", knikte Mitrovic. "We waren beetje vermoeid na die opeenvolging van matchen. Het ging vandaag niet makkelijk, maar we hebben er ons hoofd voor gelegd."

Coach was belangrijk

En daarbij scoorde hij ook nog een mooie goal. "Pffff. Goal is goal", lachte hij. "Ik wil gewoon iedereen bedanken die me in die moeilijke periode blijven steunen is. De coach, de supporters, de medische staf, het bestuur, meneer Van Holsbeeck,... Iedereen praatte met me. De coach sprak elke dag met mij en hielp me."

Toch zette Hasi hem op de bank. Een kwestie van het hoofd leeg te maken, legde Mitrovic uit. "Hij sprak met me en zei dat hij vertrouwen in mij bleef houden, maar hij voelde ook dat er te veel druk in mijn hoofd zat. Hij wou me twee-drie matchen op de bank zetten om me beter te doen voelen en dat werkte."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties