PSG zet scheve situatie recht in tweede helft

Jeroen Evens
| 0 reacties
PSG zet scheve situatie recht in tweede helft
Foto: © photonews

PSG zet zijn reeks zonder nederlagen verder, en kan van geluk spreken dat het namiddag geen punten verloor in Lorient. Goals van Cavani en Bahebeck zorgen ervoor dat de Parijzenaars opnieuw op 1 punt komen van leider Marseille.

Laurent Blanc gooide zijn team om voor de confrontatie tegen Lorient: Digne, Aurier en Cabaye begonnen aan de wedstrijd. Maar dat leek niet te helpen. Lorient begon razend aan de partij en zette PSG meteen onder druk. De ploeg uit Bretagne kregen de beste kansen in de eerste helft en openden ook logisch de scoren in de 42e minuut via Raphaël Guerreiro.

Tijdens de helft kregen de toppers van PSG –zonder Ibrahimovic- een stevige uitbrander, en dat leek geholpen te hebben. De Parijzenaars kwamen terug in hun spel en versierden twee mooie kansen. Doelman Lecomte had twee uitzonderlijke parades nodig om de voorsprong van zijn team in stand te houden. Tien minuten later kwam PSG toch langszij. Na een rommelige fase was het Cavani die de bal in doel kon werken.  Blanc liet Jean-Christophe Bahebeck invallen, en zeven minuten later maakte de Fransman met Kameroense roots het winnende doelpunt.

PSG komt zo op één punt van leider Marseille, dat morgen Lens ontvangt in eigen huis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties