Sprokkels: Concurrent Vermaelen aan de kant en opnieuw blessureleed bij Borussia

Caroline Tonnelier
| 0 reacties
Sprokkels: Concurrent Vermaelen aan de kant en opnieuw blessureleed bij Borussia
Foto: © Photonews

Overal ter wereld is men momenteel lekker aan het ballen. Gevolg: veel kleine nieuwtjes. Onze redactie giet die dagelijks in een handig overzicht.

Mathieu geblesseerd aan de kant

Jérémy Mathieu staat de komende twee à drie weken aan de kant. De verdediger van Barcelona liep een spierblessure op en mist zo in principe ook de interlands met Frankrijk. Mathieu is een concurrent van Vermaelen, die zo zijn kansen op een selectie ziet vergroten.

Hummels mist duel tegen Galatasaray

Opnieuw blessureleed bij Borussia Dortmund. Daar is kapitein Mats Hummels uitgevallen. Daardoor mist hij sowieso de wedstrijd tegen Galatasaray en mogelijk komt ook de partij tegen Arsenla nog te vroeg.

Vijftig jaar schorsing

De voetbalcarrière van Ricardo Ferreira zit erop. De speler van de Zwitserse vierdeklasser Portugal Futebol Clube kreeg een schorsing van 50 jaar na agressie tegenover de officials. De man was eerder ook al eens 45 wedstrijden geschorst.

Derby in Brabant loopt uit de hand

In België waren er de afgelopen weken al problemen met supporters, maar ook in Nederland kampt men regelmatig met hooliganisme. De derby tussen FC Den Bosch en FC Oss in de Eerste Divisie moest twee keer onderbroken worden wegens incidenten. Maarten De Gruyter, president-commissaris bij Den Bosch, maakte duidelijk dat maatregelenz ullen genomen worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties