Reactie Van Eenoo viert terugkeer met 0-4: "Heb toch nog een groen hart"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 11 reacties
Van Eenoo viert terugkeer met 0-4: "Heb toch nog een groen hart"
Foto: © Photonews

Lukas Van Eenoo vierde gisteren zijn terugkeer bij 'zijn' Cercle met een assist en een droge 0-4 overwinning. Hij begon minder, maar groeide in de wedstrijd en straalde in de mixed zone.

Sander De Graeve in Brugge

"Het is inderdaad plezant terugkeren met die 0-4, ik denk ook dat het verdiend was. We hebben een leuke ploeg en het draait steeds beter. ik ben erg tevreden." Toch begon Van Eenoo twijfelend aan de partij. "Een paar laatste ballen mislukten en ik was niet gelukkig in al mijn acties, maar gaandeweg ging het beter."

Hij tankte vertrouwen met een mooie vrije trap, maar Werner haalde hem nog uit zijn doel. "Ja die keeper kent mij, hé", lachte Van Eenoo. "Het was genieten, hoe wij speelden vandaag. Ook mijn assist deed deugd."

Het is leuk dat ze mij nog niet vergeten zijn

Van Eenoo kreeg bij de wissel een staande ovatie van de Cercle-supporters. "Het doet zeker deugd, zeker omdat het vorige seizoen en het begin van dit seizoen mentaal niet makkelijk was. Het is leuk dat de mensen mij nog niet vergeten zijn." Zijn Cercle zo zien afzien, dat moet pijn doen voor de jonge middenvelder.

"Tijdens de match heb ik geen medelijden. Ik sta op het veld om te winnen natuurlijk. Ik ken al die spelers natuurlijk. Ze zitten wat diep en ik hoop dat ze eruit geraken. Uit de grond van mijn hart hoop ik dat ze het redden. Cercle-Kortrijk is en blijft een mooie affiche en ik wil die ook volgend jaar nog spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties