Sprokkels: Heuglijk nieuws voor Jonas Gutierrez, WK in Qatar in mei?

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 2 reacties
Sprokkels: Heuglijk nieuws voor Jonas Gutierrez, WK in Qatar in mei?
Foto: © Photonews

Overal ter wereld is men momenteel lekker aan het ballen. Gevolg: veel kleine nieuwtjes. Onze redactie giet die dagelijks in een handig overzicht.

Chili droomt van WK in 2030

Chili droomt ervan om het WK in 2030 te organiseren. Dat willen ze alleen of samen met Uruguay doen. Dat liet bondsvoorzitter Sergio Jadue weten.

Jonas Gutierrez verlost van teelbalkanker

Jonas Gutierrez heeft uitstekend nieuws gekregen. Meer dan een jaar geleden werd teelbalkanker geconstateerd bij de Argentijn, maar intussen is hij verlost van deze vreselijke ziekte.

WK in 2022 in mei?

Het is nog niet duidelijk wanneer het WK in 2022 zal plaatsvinden. Sommigen pleiten ervoor het kampioenschap in de winter te laten plaatsvinden, maar nu zou ook mei een optie zijn.

OHL-dames hebben nieuwe coach

Bij OHL is Nico Van Roost de nieuwe coach van de BeNe-ploeg, nadat de club al enkele weken zonder trainer zat na het ontslag van Cassimon.

Vorig seizoen was Van Roost reeds bij de staf van de vrouwen toegevoegd om Maarten Timmermans bij te staan bij Jong OHL. Nu zet hij dus een stapje hoger en wordt hij hoofdcoach van de ploeg in de Beneleague. Hij zegde zijn taak als coach bij derdeprovincialer Holsbeek stop.

Kortrijk heeft Sinterklaasactie

Zaterdag kunnen de leden van de KV Kids een tekening indienen in de Kids Corner tijdens de wedstrijd KV Kortrijk – Lierse SK. De 22 leden van de KV Kids met de mooiste tekening mogen op 6 december mee oplopen met de spelers van KV Kortrijk en KV Mechelen voor de wedstrijd. Dat laat KV Kortrijk weten.

Vertonghen pest Kane

Harry Kane was de held bij Tottenham na zijn late winnende treffer tegen Aston Villa. Vertonghen liet het niet na om hem een beetje te plagen met een gephotoshopte foto. Of ging Kane echt meteen op vakantie?

Geen Wilshere morgenavond

De Engelse international zal het leven van de Anderlecht-spelers niet zuur kunnen maken. Hij is ziek en zal morgen niet spelen.

Anderlecht is in town!

Het team van Anderlecht is intussen aangekomen in Londen. De jonge talenten van paarswit lijken een beetje op schooljongens, in Engeland dragen die allemaal een kostuum, maar proberen die stempel morgenavond van zich af te spelen.

Jonge Fransman krijgt Arsenal-Anderlecht in handen

Anderlecht wil dinsdagavond bij Arsenal revanche nemen voor de onfortuinlijke 1-2 nederlaag van twee weken terug. De wedstrijd wordt in goede banen geleid door Clément Turpin, een amper 32-jarige Franse ref. De beloftevolle scheids is intussen drie jaar actief op het internationale niveau. In augustus floot hij nog het duel tussen Grasshoppers en Club Brugge in de play-offs richting Europa League.

Schotte weer de grote baas bij Cercle?

De kans is groot dat gewezen voorzitter Frans Schotte opnieuw de sterke man wordt bij Cercle Brugge, zo laat Het Nieuwsblad weten. De fans van de Vereniging zijn immers ongerust over het beleid onder de huidige voorzitter Paul Vanhaecke. Hij zou nu even moeten plaatsruimen voor Schotte, die nog steeds als een van de belangrijkste investeerders geldt in de CVBA.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties