Reactie De Greef na discutabele penalty: "Het zit wat tegen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
De Greef na discutabele penalty: "Het zit wat tegen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eendracht Aalst staat momenteel op een mooie zevende plaats. Afgelopen weekend werd met het kleinste verschil verloren van Bergen. Een zure nederlaag, zeker na een betwistbare penalty. Toch wou Arnaud De Greef de nederlaag niet alleen op de penaltyfase steken.

Doelman Kevin Van Den Noortgaete was duidelijk en gaf na de wedstrijd aan dat het helemaal geen strafschop was. “We verdienden zeker niet te winnen, maar een gelijkspel had wel gemogen. De resultaten zitten de laatste tijd wat tegen en zoiets weegt natuurlijk op een groep. En zeker na een betwistbare penalty", aldus verdediger De Greef aan Voetbalkrant.com.

"Sommige ploegen, zoals Lommel United, staan al verder dan ons, maar deze wedstrijd tegen Bergen hadden we niet mogen verliezen”, gaat De Greef verder. Vooral de wedstrijden in het eigen Pierre Cornelisstadion lijken momenteel vervloekt.

Zo mooi de balans op verplaatsing oogt voor Eendracht Aalst, zo treurig is het op eigen veld. De club sprokkelde al dubbel zoveel punten op verplaatsing dan thuis. Gelukkig staat er volgende week een verplaatsing op het programma voor Eendracht Aalst, maar of er tegen Seraing ook gewonnen kan worden valt af te wachten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties