Reactie Verjaardagscadeau voor Van Holsbeeck: "Nog nooit zo fier geweest"

Verjaardagscadeau voor Van Holsbeeck: "Nog nooit zo fier geweest"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was geen overwinning, maar als vervroegd verjaardagscadeau kon het wel tellen voor Herman Van Holsbeeck. De manager wordt vandaag zestig en zal met volle teugen kunnen genieten na wat zijn team op Arsenal bewerkstelligde.

Johan Walckiers in Londen

Van Holsbeeck glunderde van oor tot oor. "We hebben de armen niet laten hangen. De jongeren die ingekomen zijn, hebben het fantastisch gedaan. Vergeet de ouderen als Deschacht en Proto ook niet en Praet stak er weer bovenuit. Jaren geleden hebben we besloten om in te zetten op de jeugd. We hebben geduld moeten hebben, maar we hebben dat op Anderlecht. En nu plukken we daar de vruchten van."

Kawaya? Enorme kwaliteiten

Van Holsbeeck kende slechts weinig mooie momenten in de Champions League, maar dit zal voor altijd in zijn geheugen blijven hangen. "Dit gaat alles voorbij, zelfs dat gelijkspel op AC Milan. We hadden kunnen winnen als de partij nog langer geduurd had. Maar vooral de manier waarop maakt me enorm fier."

En één naam in het bijzonder lieten we vallen bij de manager: Andy Kawaya. "Hij heeft laten zien dat hij enorme kwaliteiten heeft. Nu mogen we niet alles op die jongen zetten en hem met de voetjes op de grond houden. De vervanger van Suarez? Ja, misschien."

De supporters bezorgden me kippenvel

Ook Hasi kreeg bloemetjes. "Chapeau voor hem. Hij krijgt de spelers zo ver dat ze dit willen en kunnen opbrengen. Ze hangen aan zijn lippen. En nog één bloemlezing: voor de supporters. Het was ongelooflijk wat zij deden. Ik had kippenvel! We hadden een echte twaalfde man!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties