Kan Nederland nog eens winnen? Volg het hier gratis en LIVE!

Redactie
| 0 reacties
Kan Nederland nog eens winnen? Volg het hier gratis en LIVE!
Foto: © photonews

De ogen staan vandaag natuurlijk vooral gericht op België tegen Ijsland, maar ook in de rest van de wereld wordt er vanavond weer naar hartenlust gevoetbald. En u kan diverse partijen meepikken, lees hier welke en hoe.

Het is voor vele ploegen het uitgelezen moment om via een vriendschappelijk duel zich voor te gaan bereiden op de nieuwe EK-kwalificatiewedstrijden. En ook in de rest van de wereld vallen punten te vergaren voor de FIFA-coëfficiënt.

We kijken dan toch vooral uit naar wat Nederland kan. Zij spelen om 20.30 uur tegen Mexico en gaan op zoek naar vertrouwen, met oog op het EK-kwalificatieduel tegen Letland. Wordt het de exodus van Hiddink, of kan Oranje de rug rechten?

Verder is er ook nog onder meer Argentinië tegen Kroatië (20.45 uur). Al die matchen kan u via Unibet LIVE en GRATIS bekijken. Heb je geen account, geen probleem. Maak hier je account aan en dan kan je straks direct kijken!

En ook de rest van de avond kan je voetbal zien via UNIBET TV. Wat dacht je van de matchen uit Nederland, Italië en Frankrijk? Ook deze wedstrijden en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn dankzij ons live en GRATIS te volgen via UNIBET TV.

Heb je geen account, geen probleem. Maak hier je account aan en dan kan je straks direct kijken!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties