Wordt Italië-Kroatië morgen afgelast?

Jeroen Evens
| 0 reacties
Wordt Italië-Kroatië morgen afgelast?
Foto: photonews

Kroatisch bondscoach Niko Kovac is van mening dat de wedstrijd tussen Italië en Kroatië morgen moet afgelast worden als het veld in San Siro blijft zoals het er vandaag bij lag.

Hevige regenval op zaterdag leidde ertoe dat er veel wateroverlast was in Milaan. De veldheer van de Kroatische nationale ploeg, Niko Kovac, heeft serieuze twijfels als de wedstrijd tussen de nummer één (Kroatië) en nummer twee (Italië) in groep H wel zal plaatshebben. “Als het veld in deze staat blijft, dan denk ik niet dat de match zal doorgaan”, vertelde Kovac aan de aanwezige journalisten.

De topwedstrijd in groep H zou meer op een partijtje waterpolo gaan lijken, grapte Kovac. “De bal botst simpelweg niet. De wedstrijd zal uitgesteld moeten worden als het veld niet verbeterd.”

Over de tegenstander kon Kovac niets anders dan respectabele woorden kwijt: “Italië is een sterk team, zelfs als ze enkele belangrijke pionnen missen. Als we op San Siro spelen kunnen we zeker niet als favorieten bestempeld worden. In elk geval zullen we proberen een punt te rapen.” 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties