Reactie Wilmots bezorgd om Mertens, Coleman ziet geen kaart in fout Williams

Wilmots bezorgd om Mertens, Coleman ziet geen kaart in fout Williams
Foto: © photonews

De grootste suspens van een verder eigenlijk bleke wedstrijd was misschien wel de blessure van Dries Mertens. Na de wedstrijd sprak Marc Wilmots er zijn bezorgdheid over uit, al lijkt alles al bij al nog mee te zullen vallen.

Aernout Van Lindt in Brussel

"Hij heeft een zware hersenschudding en was even helemaal van de kaart en bewusteloos. Nu is hij wel terug bij bewustzijn en hij stond in de kleedkamer. Hij is meteen onder de scanner gegaan en zal vermoedelijk een à twee dagen in het ziekenhuis moeten blijven", aldus Wilmots.

De smak van Mertens had wel invloed op het matchresultaat: "Zijn blessure en het tijd winnen van Wales - dat is normaal - heeft het tempo uit de match gehaald, waardoor we niet konden pushen."

De bezoekende coach Coleman deelde de bezorgdheid: "Ik ben vooral blij dat het goed lijkt te gaan met Mertens nu na die smak", aldus Coleman. "Maar dat je voor zoiets geel krijgt, dat is wel wat vreemd naar mijn gevoel. Het is niet dat George Williams een brute speler is of hij zoiets bewust zou doen, dus ik vond het geen geel." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties