Manager kondigt vertrek aan: "Wat kan Praet hier nog leren?"

Manager kondigt vertrek aan: "Wat kan Praet hier nog leren?"
Foto: © Photonews

Hoe snel gaat het nu gaan voor Dennis Praet? Het jaar van de absolute bevestiging van zijn talent, opgeroepen voor de Rode Duivels en straks waarschijnlijk een transfer. Dat kondigt zijn manager, Jacques Lichtenstein alvast aan.

"Wat kan een extra seizoen in Belgiê hem nog bijbrengen na verscheidene campagnes op Europees niveau en na bijgedragen te hebben bij drie opeenvolgende titels?", laat Lichtenstein weinig aan de verbeelding over in Sport/Voetbalmagazine.

Lichtenstein staat er wel om bekend dat hij zijn cliënten met overleg en kennis van zaken plaatst bij een andere club. "Dennis zal niet naar om het even waar gaan. Clubs als Valencia, Liverpool, Arsenal of Atlético Madrid komen in aanmerking, Dinamo Kiev niet. Dennis moet in elk geval naar een ploeg waar voetbal wordt gespeeld."

Ik zal de speler nooit duwen in de richting van een transfer

In het verleden was Arsenal al eens geïnteresseerd en Praet ging er zelfs een paar dagen op stage. "Hij staat niet zo ver van het niveau van een club als Arsenal, waar ze hem een jaar aanpassingstijd kunnen geven. Maar ik zal een speler nooit in de richting van een transfer duwen. Je maakt geen carrière van twintig jaar zonder een visie op lange termijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties