Anderlecht mag borst nat maken: ook Engelse interesse voor Mitrovic

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 15 reacties
Anderlecht mag borst nat maken: ook Engelse interesse voor Mitrovic
Foto: © Photonews

Aleksandar Mitrovic heeft in zijn eerste anderhalve seizoen bij RSC Anderlecht indruk gemaakt. Eerder raakte al bekend dat SL Benfica het onderste uit de kan wil halen voor de Servische aanvaller, maar ook uit de Premier League is er interesse.

We lieten het enkele weken geleden al weten: RSC Anderlecht mag zich in januari aan een telegram van SL Benfica verwachten. De Portugese grootmacht heeft een serieuze boon voor Aleksandar Mitrovic en wil de Servische aanvaller dolgraag naar Lissabon halen.

Maar volgens de Engelse media krijgt Benfica er een serieuze concurrent bij in de strijd om de handtekening van het jeugdproduct van Partizan Belgrado. Newcastle United is op zoek naar een aanvalsleider en richt de pijlen op Mitrovic.

Of toch niet? 

Al lijkt de kans niet bijster groot dat Mitrogol tijdens de winterstop zal verkassen. "Aleksandar blijft zeker tot het einde van het seizoen bij Anderlecht", zijn de woorden van zaakwaarnemer Nenad Jestrovic duidelijk. Ook Herman Van Holsbeeck liet al weten dat er zelfs bij een monsterbod niemand mag vertrekken in januari.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties