Gerets steekt interesse in de Duivels niet weg: "In voetbal weet je nooit"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 59 reacties
Gerets steekt interesse in de Duivels niet weg: "In voetbal weet je nooit"
Foto: © Photonews

Marc Wilmots flirtte deze zomer met een vertrek naar het Duitse Schalke 04. Bij de supporters werd al aan een opvolger gedacht en hier en daar viel de naam van Eric Gerets. Die laat nu zelf zijn interesse in de Rode Duivels blijken.

De Limburgse oefenmeester is vandaag de dag aan het werk bij Al Jazira in Abu Dhabi. Maar dat had ook anders kunnen lopen zo vertelt hij tegenover Reuters. "Het lag twee keer op tafel, maar om persoonlijke redenen (Gerets kreeg een hersenbloeding, nvdr.) kon ik de aanbieding niet aanvaarden. Anders was ik nu coach van België."

Toch blijft Gerets de bewegingen rond de nationale ploeg van nabij opvolgen. "Er zijn de geruchten dat Marc zijn contract niet zou uitdoen. Je weet nooit in voetbal. Ik ben gelukkig in Abu Dhabi, maar in voetbal verandert alles zo snel dat je nooit weet wat er volgende week gaat gebeuren..."

Ontgoocheling indien geen halve finale op EK 2016

Verder vindt de veldheer dat de Belgische fans gerechtvaardigde ambities koesteren. "Met het talent dat in België momenteel rondloopt, zou het een ontgoocheling zijn als de Rode Duivels op het EK 2016 in Frankrijk niet de halve finales halen. Dit is het beste team dat België ooit had."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties