"Praet zal in januari het meest geviseerd worden"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 40 reacties
"Praet zal in januari het meest geviseerd worden"
Foto: © photonews

De jonkies van RSC Anderlecht zijn na de glansprestaties in de Champions League hot op de transfermarkt. Manager Herman Van Holsbeeck en coach Besnik Hasi gaven al aan dat er in januari niemand mag vertrekken. Welke spelers van de paars- witte groep zijn überhaupt klaar voor de stap hogerop?

Jacques Liechtenstein, manager van Dennis Praet, liet al weten dat de paars-witte nummer tien goed moet nadenken indien clubs als Liverpool, Arsenal of Atlético aan de deur komen kloppen. Is hij klaar voor een nieuw carrièrehoofdstuk?

"Als hij zijn gezond verstand laat spreken, kan hij beter nog enkele jaartjes blijven", geeft Gilles Van Binst aan in gesprek met Voetbalkrant.com. "Beter wekelijks spelen dan in Europa op de bank te verzeilenDoor zijn goede prestaties zal dat natuurlijk niet gemakkelijk zijn. Dat is het lot."

Vertrek voor Mbemba ligt iets gemakkelijker

Volgens de voormalige Anderlechtenaar zou een vertrek van Praet de grootste aderlating zijn voor de Belgische kampioen. "Praet trekt het spel meer en meer naar zich toe. Hij is er fysiek sterk op vooruit gegaan en zal in de wintermercato het meest geviseerd worden."

Wie acht Van Binst wel klaar voor een trapje hoger? "Mbemba zal moeilijk te houden zijn", denkt hij. "Een vertrek voor hem ligt iets gemakkelijker. De centrale verdediging is een positie waar je jezelf snel kan inwerken." (DG)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties