Mourinho heft verbod op Kerstmis-festiviteiten op

Jeroen Evens
| 0 reacties
Mourinho heft verbod op Kerstmis-festiviteiten op
Foto: © photonews

De Portugees is zeer opgetogen over de prestaties van Chelsea dit seizoen, en laat zijn spelers dit jaar toe om eens goed te ontspannen in de kerstperiode, vooraleer de drukke periode er aan komt. Chelsea zal zelfs een eigen Kerstfeest organiseren.

Vorig jaar laste Mourinho het kerstfeest nog af, door een 2-1 verlies in de League Cup tegen Sunderland op 17 december. Maar dit jaar verzekert Mourinho zijn spelers er van om van de nodige ontspanning te genieten, en zegt dat hij vertrouwt op zijn ploeg om hun conditie te onderhouden.

“Ik denk dat het belangrijker is wat spelers doen wanneer ze niet op de club zijn, dan wanneer ze wél op de club zijn”, laat Mourinho optekenen. “Spelers kunnen wat ze hebben opgebouwd op de club in één moment afbreken in hun vrije tijd, en daar hebben ze 20 uur per dag voor. Het is hun verantwoordelijkheid.”

Om voor de nodige ontspanning te zorgen, organiseert Chelsea een eigen kerstfeest, voor de spelers en hun gezinnen. “Dit verdienen de spelers en hun familie", voegt Mourinho toe, die in tegenstelling tot vorig jaar zijn spelers toelaat om de nodige ontspanning op te doen vooraleer er een drukke periode aanbreekt.

De nakende transferperiode zal niet tot grote veranderingen leiden, haalt Mourinho aan. “Ik wil niet dat er spelers vertrekken, en ik wil evenmin dat er spelers bijkomen. Dat zou voor mij de perfecte situatie zijn. Als andere ploegen willen investeren, is dat goed voor hen. Maar dat zal ik niet als uitvlucht gebruiken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties