Nacer Chadli: te min voor Standard, top bij Tottenham

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Nacer Chadli: te min voor Standard, top bij Tottenham
Foto: © Photonews

Nacer Chadli heeft er al een opvallende voetbalweg opzitten. De Rode Duivel was te min voor Standard, nam revanche in Nederland, leek opnieuw te mislukken in de Premier League, maar groeide bij Tottenham uit tot sterkhouder. Een monoloog.

  • Fysiek en mentaal te licht voor Standard
  • Van tweede klasse naar Nederlandse landskampioen
  • Anno 2014: dé man bij Tottenham

"Ik werd op mijn zestiende fysiek en mentaal te licht bevonden voor Standard", aldus Nacer Chadli in Het Laatste Nieuws. "Ik dacht dat er geen toekomst in het voetbal voor me was weggelegd. Dus besloot ik om me te gaan amuseren bij AGOVV."

"Ik ben John van den Brom nog steeds dankbaar. Het was een revanche voor me, hé. Van tweede klasse naar de Nederlandse landskampioen FC Twente. Ik ben dan wel mislukt bij Standard, maar heb voor mezelf bewezen dat ik het wel kan."

"Vorig seizoen was het moeilijkste uit mijn profbestaan. Ik ben me na het WK gaan bezinnen en besloot om bij Tottenham te blijven. Het was te gemakkelijk geweest om te vertrekken en misschien kreeg ik later spijt. In de voorrondes van de Europa League kreeg ik dit seizoen eindelijk mijn kans. Ik moet me bewijzen, dacht ik nog..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties