Reactie Vanderbiest over penaltyfase: "Ik had een goed gevoel toen Veselinovic achter bal ging staan"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 11 reacties
Vanderbiest over penaltyfase: "Ik had een goed gevoel toen Veselinovic achter bal ging staan"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Oostende mocht gisteren meer dan tevreden zijn met een puntje bij KV Mechelen. De kustjongens ondergingen de wedstrijd volledig Achter De Kazerne. Al vond Fred Vanderbiest het punt verdiend. "Niet op basis van het spel, maar wel op basis van de kansen."

Cédric De Volder in Mechelen

"Het is eigenlijk een wonder dat deze wedstrijd op 0-0 is geëindigd", liet Marc Coucke na de partij optekenen. En de voorzitter had gelijk: vooral aan Mechelse zijde had het leer geen zin om Didier Ovono te passeren. "Maar ik vind dat we het puntje wel degelijk verdienen. Niet op basis van ons spel, maar wel op basis van de kansen."

"In de eerste helft pakt Wouter Biebauw uit met een wereldsave", staaft Fred Vanderbiest zijn woorden. "Dan heb je nog die penaltyfase met Sébastien Siani. En na de rust redt Tim Matthys de Mechelse meubelen, maar gaat die bal misschien wel over de lijn." Een theorie die overigens ook werd gesteund door Carl Hoefkens.

Wereldsave, strafschopfase én bal misschien over de lijn

"Al komen we de laatste tien minuten natuurlijk goed weg", besluit de coach van KVO. "Didier Ovono pakt een strafschop en heeft een uitstekende redding in huis op de poging van Sofiane Hanni. Wat ik dacht bij die strafschop? Ik had een goed gevoel toen ik zag dat Dalibor Veselinovic achter de bal ging staan. Hij mist regelmatig eens, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties