Reactie Vidarsson is het beu: "Er wordt altijd geschreven dat we een draak van een match spelen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 14 reacties
Vidarsson is het beu: "Er wordt altijd geschreven dat we een draak van een match spelen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cercle Brugge had vanavond verlengingen nodig tegen Coxyde, maar Vidarsson was toch een tevreden coach achteraf. Hij gaf aan dat de prestaties van Cercle iets te negatief belicht worden.

Sander De Graeve in Brugge

"We waren de hele wedstrijd de betere ploeg en al in de eerste minuut konden we het afgemaakt hebben. Wij spelen blijkbaar altijd een draak van een wedstrijd. Dat heb je natuurlijk als je onderin staat in eerste klasse", aldus Vidarsson.

"Zelfs na de match tegen Genk schreef men dat we een draak van een match speelden. Ik probeer dat zelfs niet meer te verbeteren", beet de oefenmeester van Cercle Brugge van zich af.

De match ging niet van een leien dakje voor de Vereniging. Pas in de verlengingen ging Cercle over Coxyde. "Voetbal is altijd bloed, zweet en tranen. Het enige wat telt vanavond is de kwalificatie", aldus Vidarsson. 

"Er zijn geen makkelijke wedstrijden. Het is ook de top van derde klasse. Coxyde leefde ook anders naar deze match toe dan wij. Dat er weinig niveauverschil was? Daar ben ik het niet mee eens. Er wordt te veel gekeken naar het feit dat een eersteklasser tegen een derdeklasser speelde."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties