Messoudi is terug: "Of ik een basisplaats heb veroverd?"

Messoudi is terug: "Of ik een basisplaats heb veroverd?"
Foto: © photonews

Mo Messoudi kwam na weken van inactiviteit eindelijk nog eens aan de bak bij Zulte Waregem. Na een ietwat aarzelend begin kwam hij los en maakte hij de beslissende assist tegen Gent. "Dat deed deugd na al die weken, want ik was toch wat teleurgesteld dat ik geen minuten kreeg."

Door Aernout Van Lindt

Messoudi legt het uit: "Het was zeven weken geleden dat ik nog meespeelde. Ik heb een vijftal matchen gemist door blessure, de laatste twee zat ik op de bank."

Eindelijk dus nog eens minuten pakken: "Ja, ik was wat teleurgesteld dat ik geen minuten kon maken de voorbije weken. Maar dan blijf ik hard werken om op het veld te antwoorden."

Ken mijn rol binnen de ploeg

Toch was Messoudi ook kritisch op zichzelf: "In het begin was het wat zoeken, even wennen. Ik moest mijn tweede adem nog vinden, daarna ging het beter. Ik speel liever op links, dan kan ik naar binnen komen – maar op rechts kon ik van op de lijn wel de ruimte gebruiken."

Rest de vraag: is Messoudi nu terug klaar voor de basis? "Of ik met deze prestatie een basisplaats heb veroverd? Daar praat ik liever niet over, ik ken mijn rol binnen de ploeg en ben vooral blij dat we drie belangrijke punten hebben kunnen pakken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties