Overzicht Ligue 1: Assists Habibou en Brüls van goudwaarde

Caroline Tonnelier

In de Ligue 1 werden eerder vanavond al vijf wedstrijden van de 16e speeldag afgewerkt. Rennes pakte drie belangrijke punten, dankzij assists van Brüls en Habibou.

Nice 1-2 Rennes

Rennes doet het voorlopig uitstekend in de Franse competitie. Dat kan niet gezegd werden van Nice en de 1-2 overwinning voor de bezoekers is dan ook geen verrassing. Habibou zette Ntep al na 12 minuten op weg naar de 0-1 en vroeg in de tweede helft was Brüls de man van de assist bij het doelpunt van Konradsen.

Metz 0-0 Bordeaux

Bordeaux liet verrassend punten liggen op het veld van Metz. De Girondins kwamen niet verder dan een scoreloos gelijkspel.

Bastia 1-2 Evian TG

Bastia blijft op de sukkel. Het team van Gillet is hekkensluiter in de Ligue 1 en ging nu ook in eigen huis onderuit tegen concurrent Evian TG. De thuisploeg was nog wel op voorsprong gekomen na een own-goal van Abdallah, maar in de tweede helft zetten de bezoekers de situatie recht.