Reactie Sylla geeft zichzelf verjaardagscadeau: "Maar deze match is geen reden tot feest"

Sylla geeft zichzelf verjaardagscadeau: "Maar deze match is geen reden tot feest"
Foto: © Photonews

Idrissa Sylla was vandaag jarig. En hoe zorg je dan eigenhandig voor de kers op de taart? Door de gevaarlijkste man van je ploeg te zijn en door in minuut 110 zelf het winnende doelpunt te maken. En toch: echt tevreden was de spits niet.

Aernout Van Lindt in Waregem

"Het was gewoon echt niet goed vandaag, we moeten daar eerlijk in zijn", klonk het bij de Guinese aanvaller. "Het liep voor geen meter en het had anders kunnen lopen."

Vertrouwen? Dat had de spits wel: "Zelfs toen ze die strafschop kregen, bleef ik er in geloven dat we het nog konden goedmaken. Zondag is het gelukkig een andere match, tegen Brugge zullen we niet mogen spelen zoals hier in de Beker."

Zondag zal het anders moeten ...

Groot feest wordt het dus nog niet meteen voor Sylla: "Het winnende doelpunt scoren op mijn verjaardag doet heel veel deugd, maar we blijven nu rustig thuis. Recupereren voor zondag, mijn familie is toch in Frankrijk.

"Of ik nog iets organiseer voor mijn verjaardag met de ploeg? Dat zullen we morgen wel bespreken", aldus een nabibberende Sylla. "Koud? Ja, het was niet warm. Maar je raakt daar ook wel gewend aan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties