VIDEO: Het stille genie Patosi, wat een goal(s)!

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 14 reacties
VIDEO: Het stille genie Patosi, wat een goal(s)!
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard leek gisteren boven water te komen in de tweede helft, maar een regelrechte bom van Patosi besliste daar anders over. De Zuid-Afrikaan knalde geweldig over Kawashima in doel.

Sander De Graeve in Luik

Het blijft een opmerkelijke voetballer, die Ayanda Patosi. Steeds bedeesd in interviews, ook gisteren. "Ja het gaat goed tegen Standard, het is mijn tweede mooie goal tegen hen. Of ik hoop dat hij ook de wereld rond gaat? We zien wel", zei hij voorzichtig.

Het typeert de mens Patosi. Hij gaat niet staan schreeuwen in interviews. Neen, hij spreekt vooral met zijn voeten. Én met zijn Instagram-account. amper een half uurtje na onze babbel met de Zuid-Afrikaan had zijn goal al een stuk of honderd likes.

 

Good Cup win boys #God #is #great #Goal 🙏🙏

Een video die is geplaatst door Ayanda (@patosi10) op

Over het effect van zijn goal wou hij het wel hebben. "Die goal heeft hun vertrouwen de kop ingedrukt. Ze waren aan het komen en die gelijkmaker ging erin, maar na die goal was het over en uit. Wat kan ik zeggen? Als ik kan schieten, schiet ik." Dat bewees hij een poos geleden al. Bekijk hieronder nogmaals zijn eerste wereldgoal tegen Standard.


Stunning goal by Lokeren's Ayanda Patosi...
door Football24

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties