Hasi duidelijk naar spelersgroep: "Moeskroen is belangrijker dan Dortmund"

Hasi duidelijk naar spelersgroep: "Moeskroen is belangrijker dan Dortmund"
Foto: © SC

Dinsdag Champions League tegen Dortmund, zaterdag eerst nog Moeskroen-Péruwelz. En dus is het oppassen geblazen voor Anderlecht, dat meestal wel eens punten laat liggen tegen de kleinere ploegen voor een 'groot duel'. "Ik hoop dat ze de boodschap begrepen hebben", zei Hasi vrijdag.

Johan Walckiers in Neerpede

Geloof maar dat Hasi straks nog eens met beide vuisten op tafel gaat slaan voor de match tegen Moeskroen. "Die wedstrijd tegen Moeskroen is nu belangrijker dan die tegen Dortmund", vindt Hasi. "In Dortmund hebben we niets meer te winnen, maar in de competitie mogen we Club Brugge niet laten uitlopen."

Als Langil al op de bank zit, dan weet je het wel

Al zit Hasi er nu niet mee in dat Anderlecht niet eerste staat. "Voor de play-offs beginnen moeten we eerste staan. Nu kan me dat niet zoveel schelen. Als we niet op één staan, zal er druk zijn, maar die zal er ook zijn als we wel aan de leiding staan. We zijn het al gewend."

Hasi ziet Moeskroen ook niet als makkelijk tussendoortje. "Aanvallend zijn ze heel sterk met een paar jongens die echt kunnen voetballen en pijlsnel zijn. Diaby maakt makkelijk een goaltje en als Langil al op de bank zit... Dan weet je het wel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties