Reactie Was het strafschop voor Club Brugge? "Ik voelde contact, dus ik ging liggen"

Was het strafschop voor Club Brugge? "Ik voelde contact, dus ik ging liggen"
Foto: © Photonews

Michel Preud'homme had gisteren een verrassing in petto op de rechterflank. Michel Vormer werd naar de rechtsbackpositie getrokken, waardoor Nikola Storm op zijn vertrouwde flank kwam te staan. "Ik heb aanvallend toch mooie dingen laten zien."

Cédric De Volder in Brugge

Nikola Storm verving afgelopen zondag nog de geblesseerde Thomas Meunier op de rechtsbackpositie, maar mocht gisteren tegen HJK opnieuw op zijn vertrouwde flank spelen. "De coach vertelde me voor de wedstrijd dat ik opnieuw gewoon mijn ding mocht doen." (lacht)

"Al speelde ik in de slotfase toch eventjes achteraan", gaat de Maldegemnaar verder. "Of het moeilijk is om constant te wisselen? Ik ken mijn taken op beide posities, maar je moet toch een klik maken."

Ik ken mijn taken op beide posities, maar je moet toch een klik maken

Storm lag bovendien aan de basis van het openingsdoelpunt. Hij werd bij de strafschopfase namelijk tegen de grond gewerkt. "Ik voelde contact dus ging ik liggen", klinkt zijn logische uitleg. "Of het ook een strafschop was? De scheidsrechter heeft gefloten, hé. (knipoogt) Maar ik denk het wel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties