Vertrek Tielemans kan... voor 30 à 40 miljoen euro

Caroline Tonnelier
| 78 reacties
Vertrek Tielemans kan... voor 30 à 40 miljoen euro
Foto: © Photonews

Verschillende Europese topclubs volgen de prestaties van enkele Anderlecht- talenten met argusogen. Het wordt een hele uitdaging om de ploeg samen te houden, maar als er een transfer komt, dan zullen de teams diep in de buidel moeten tasten.

Herman Van Holsbeeck wil liever niemand laten gaan, zeker niet deze winter. Hij plakt een serieus prijskaartje op het hoofd van de paars-witte goudhaantjes. In De Zevende Dag had hij het over de bedragen die hij wil incasseren. 

Chancel Mbemba moet zo'n acht miljoen euro kosten. Niet eens overdreven als je weet dat Napoli bijvoorbeeld Koulibaly afgelopen zomer voor een gelijkaardig bedrag weghaalde bij Genk.

10 miljoen euro voor Praet

Voor Dennis Praet wil Anderlecht 10 miljoen euro. Hét toptalent binnen de huidige generatie is echter Youri Tielemans. "Als ze 30 à 40 miljoen euro voor Tielemans bieden, dan gaan we wel luisteren", aldus Van Holsbeeck. 

Aan de ene kant wil Anderlecht dus vooral het team samenhouden, anderzijds moeten er een aantal versterkingen komen. Daarvoor heeft de manager van paars-wit naar eigen zeggen 'enkele miljoenen'. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties