Reactie Zuid-Amerikaans brandje bij Club: "Ja, Nicolas heeft temperament"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 27 reacties
Zuid-Amerikaans brandje bij Club: "Ja, Nicolas heeft temperament"
Foto: © Photonews

Club Brugge won vanmiddag dan wel op het veld van Standard, maar er moest toch een brandje geblust worden bij blauw-zwart. Nicolas Castillo en José Izquierdo gingen namelijk eventjes bekvechten op het veld.

Cédric De Volder in Luik

Het incident vond plaats bij de wissel van Nicolas Castillo. De Chileense aanvaller had al een aantal keer staan molenwieken bij een gemiste kans van José Izquierdo. Er vielen enkele woorden en Timmy Simons kwam tussenbeide om het brandje te blussen.

"Dat hoort er allemaal bij", aldus de aanvoerder van blauw-zwart. "Ik maak er geen problemen van als het achteraf wordt uitgepraat en dat is ook gebeurd. Ik hou eigenlijk wel van een beetje temperament. En Nicolas heeft er, hé." (lacht)

Izquierdo: "Nico en ik zijn nog steeds vrienden, hoor"

Ook Ruud Vormer stond in de buurt van het voorval, maar de Nederlander had er weinig woorden voor klaar. "Ik heb eigenlijk niet echt gezien wat er gebeurd is. Maar het is allemaal zo erg niet. Laat ons het op het vuur en de strijd houden."

"Het is normaal dat er iets wordt geroepen tijdens wedstrijden", krijgt Izquierdo zelf het laatste woord. "Maar Nicolas en ik zijn nog vrienden, hoor. (lacht) Of ik te egoïstisch ben geweest? Nee, helemaal niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties