Sportizon wil van Soccer Trophy een begrip maken

Sportizon wil van Soccer Trophy een begrip maken
Foto: © SC

Sportizon organiseert voor het tweede jaar op rij de Soccer Trophy. Het evenementenbureau deed dat vorig jaar ter ere van het EK Futsal dat doorging in Antwerpen, maar zag dadelijk dat er een markt was voor een jaarlijkse editie.

"Vorig jaar kregen we de vraag van de Stad Antwerpen om zo'n evenement als aanloop naar het EK Futsal te organiseren", legt Jan Baele, mede-verantwoordelijke van het project uit. "Oorspronkelijk was het bedoeld als een eenmalig evenement, maar wij zagen direct de mogelijkheden en wilden er direct een project op lange termijn van maken."

KKC achterna

Met 150 ploegen die het eerste jaar inschreven en met dit jaar zelfs 200 vergisten ze zich niet. Tijdens de winterstop zijn er voldoende jongetjes en oudere 'jongeren' die al eens tegen een balletje willen trappen. "We willen de Soccer Trophy elk jaar laten groeien. Zeker in Antwerpen is er vraag naar zo'n toernooi. Op termijn willen we uitgroeien tot het grootste zaalvoetbaltoernooi van België. Nu zijn we dat al van Vlaanderen."

En qua mega-organisaties is Sportizon wel het één en ander gewend. "Met de Keizer Karel Cup hebben we al het grootste outdoor-toernooi van Europa uit de grond gestampt. Als je ziet dat onze herenreeksen in een mum van tijd uitverkocht waren, denk ik wel dat we op de goeie weg zitten", aldus Baele.

Dankzij Voetbalkrant.com kan jij zelfs gratis deelnemen aan de uitverkochte reeksen! Klik gewoon op deze link, vul het formulier in en maak kans op jouw plaatsje. Er is een stekje via Voetbalkrant ... zowel bij de mannen, vrouwen als veteranen.

Ook voor het jeugdtoernooi is er nog plaats. Die inschrijvingen moeten wel voor vrijdagmiddag binnen zijn via http://www.soccertrophy.be/inschrijven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties