Spaanse media fileren transfers Barcelona (en Vermaelen)

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 9 reacties
Spaanse media fileren transfers Barcelona (en Vermaelen)
Foto: © SC

In Barcelona is het crisis, zoveel is duidelijk. Eerder vloog Zubizareta op de keien en lachten Messi en Neymar Luis Enrique schijnbaar uit. Nu halen ook de Spaanse media de zeis boven. Ook de transfer van Vermaelen gaat door het slijk.

De Spaanse krant Sport is dé referentie als het om Barça gaat. Dagelijks schrijft men 16(!) pagina's vol over de Catalaanse topclub. Op een dubbele pagina krijgen we het overzicht van alle transfers van de verguisde en ontslagen technisch directeur Andoni Zubizareta.

Enkel doelman Bravo, superster Neymar en Jordi Alba komen positief uit de lijst van vijftien transfers die onder de loep genomen worden. In totaal gooide Zubizarreta 360 miljoen euro over de balk.

Onuitgegeven, die transfer van Vermaelen!

Bij Cesc Fábregas staat één woord, onbegrepen. Song krijgt een dikke nul en Rakitic wordt door zijn eigen coach afgeremd door niet te spelen in de toppers. Affelay noemt men 'kortstondig' en Adriano irrelevant.

Bij Vermaelen lezen we dat zijn transfer onuitgegeven is. "De Belgische verdediger is een onzekerheid. Hij tekende voor vijf jaar, maar niemand weet of erop kan gerekend worden na zijn blessure. Één ding is zeker. De komende twee transferperiodes zal de krant de transfers niet kunnen bekritiseren. Barça mag er immers geen doen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties