Oostende speelt al in op vertrekkers: "Vooral voor Siani verwacht ik een pak interesse"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Oostende speelt al in op vertrekkers: "Vooral voor Siani verwacht ik een pak interesse"
Foto: © photonews

KV Oostende zat de voorbije weken niet stil. Fred Vanderbiest mocht al twee versterkingen welkom heten en in het tussenseizoen komt daar nog een derde bij. Onze redactie vroeg de oefenmeester naar de nieuwe gezichten.

Door Cédric De Volder

Kévin Vandendriessche

De aanvoerder van Royal Mouscron Péruwelz tekende ondertussen al een contract voor drie seizoenen bij KV Oostende, maar doet het seizoen nog uit op Le Canonnier. Leuk detail: hij kreeg meteen de bijnaam 'Vanderbiest 2.0' mee.

"Dat is een heel goede transfer", aldus Fred Vanderbiest. "Het is jammer dat hij niet meteen komt, maar ik snap dat wel. Ik heb ook ooit mijn club in het midden van het seizoen verlaten en heb er nog steeds spijt van."

Ik heb ooit mijn club in het midden van het seizoen verlaten en heb er nog steeds spijt van

The Kustboys spelen met de transfer meteen in op een mogelijk vertrek van Andile Jali of Sébastien Siani. "Vooral voor laatstgenoemde verwacht ik een pak interesse. Jali blijft dan weer beter nog een seizoen bij ons."

Knowledge Musona en Antonio Milic

"De eerste indruk van die jongens is goed", vervolgt de coach van KVO. "Je ziet aan Knowledge Musona dat hij een enorm goede voetballer is. Hij komt eigenlijk al meteen in aanmerking voor een selectie."

"Antonio Milic heeft dan weer een maand niet gevoetbald. Hij is met zijn twintig lentes een pak jonger, maar heeft toch al een tachtigtal wedstrijden in het eerste elftal van Hadjuk Split op zijn palmares. Hij is zo'n typische Balkanjongen met een over-mijn-lijkmentaliteit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties