Reactie McLeish neemt spelers in bescherming: "Niet het moment om kritiek te geven"

Robby Morren
Robby Morren
| 39 reacties
McLeish neemt spelers in bescherming: "Niet het moment om kritiek te geven"
Foto: © Photonews

Genk pakte in 2 hele belangrijke wedstrijden amper 1 op 6. Een opdoffer in de strijd om een play-off 1-ticket. McLeish neemt zijn spelers in bescherming en blijft geloven in een goede afloop.

Robby Morren in Genk

"We misten een mooie kans om opnieuw in de top zes te klimmen", realiseert de Schot zich. "Mijn collega Vanderbiest had een goede organisatie neergezet en maakte het ons zo moeilijk."

"We misten een strafschop en dat is natuurlijk jammer. Als we die scoorden, dan had ons dat extra vertrouwen gegeven. Een penalty missen kan gebeuren, het was een goede redding van de doelman."

We kunnen play-off 1 nog halen

McLeish wilde zijn spelers absoluut niet bekritiseren, integendeel. "Zij hebben alles gegeven. Dit is niet het moment om kritiek te geven. Het team doet beter dan iedereen verwachtte, maar natuurlijk wil ik nog meer. De lat moet nog hoger."

Dit gelijkspel is een flinke opdoffer voor de Limburgers, maar de oefenmeester gelooft nog in play-off 1. "We kunnen nog opklimmen in het klassement, we kunnen play-off 1 nog halen. Dat blijft onze ambitie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties