Reactie Vidarsson verrast na 5-1-pandoering: "Ik ben enorm fier op mijn jongens"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 30 reacties
Vidarsson verrast na 5-1-pandoering: "Ik ben enorm fier op mijn jongens"
Foto: © Photonews

Cercle Brugge viel gisteren volledig door de mand tegen Club Brugge. De groenhemden kregen niet alleen vijf doelpunten om de oren, maar de bekerdroom mag ook definitief worden opgeborgen.

Cédric De Volder in Brugge

Al was zo'n pandoering eigenlijk wel te verwachten. Arnar Vidarsson stuurde namelijk een veredeld B-elftal de wei op. En dat doe je niet ongestraft tegen dit Club Brugge

"Maar ik ben enorm fier op mijn jonge gasten", aldus de oefenmeester van de Vereniging. "Het klinkt misschien raar, maar ze hebben een ongelooflijke prestatie uit hun lijven geperst. Het was voor velen een eerste keer een wedstrijd op zo'n niveau, hé."

Vooral de rode kaart was jammer. In plaats van 3-1 was het plots 5-1

"We wisten natuurlijk op voorhand dat Club veel sterker is", gaat Vidarsson verder. "Maar we deden het al bij al niet slecht. Stilaan geraakte de benzine op, hé. Vooral de rode kaart voor Pierre Bourdwin was jammer. In plaats van 3-1 was het plots 5-1."

Cercle kan zich nu helemaal op de degradatiestrijd richten. "Maar dit was ook een nuttige wedstrijd. Mijn ploeg was na de kwalificatie tegen Sporting Charleroi nog euforisch. Nu leren de jongens de andere zijde van de medaille kennen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties