Reactie Vanderbiest kon arbitrage eventjes niet meer aan: "Ja, ik moest naar het toilet"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 33 reacties
Vanderbiest kon arbitrage eventjes niet meer aan: "Ja, ik moest naar het toilet"
Foto: © Photonews

KV Oostende verloor vanavond met het kleinste verschil van Sporting Lokeren. Fred Vanderbiest liet tijdens de wedstrijd duidelijk merken dat hij het niet eens was met bepaalde beslissingen van de scheidsrechter. "Maar het heeft geen nut om daar nog veel over te zeggen."

Cédric De Volder in Oostende

KV Oostende schreeuwde op slag van rust moord en brand na een contact tussen Davino Verhulst en Bjorn Ruytinx. Lawrence Visser (scheidsrechter van dienst, nvdr.) weigerde echter naar de stip te wijzen.

Al moet het gezegd: de reactie van Fred Vanderbiest sprak ook boekdelen. De coach van the Kustboys trok zo'n vier minuten voor het einde van de eerste helft richting kleedkamer.

Ik moest naar het toilet. Dat niemand het zal geloven? Ik kan het niet meer bewijzen, hé

"Ik moest naar het toilet", aldus Vanderbiest. "En anders is er te veel volk, hé. Dat niemand het zal geloven? Ik kan het niet meer bewijzen, hé. Soms is het beter om jezelf te beschermen."

Ook na het laatste fluitsignaal had Vanderbiest het eventjes moeilijk. John Jairo Ruiz moest zijn coach zelfs eventjes bedaren. "Ik zou graag eens zien hoe anderen in mijn situatie reageren. Maar eigenlijk wil ik er geen energie meer in steken. Dat heeft toch geen zin."

"Sommige zaken zijn eigenlijk te gek voor woorden", besluit Vanderbiest. "We verloren bij de wissel van Elimane Coulibaly drie of vier minuten. Hij mocht niet inkomen omdat hij een zwarte panty droeg. Er is bij Elimane toch helemaal geen verschil!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties