Hasi houdt met niets rekening: "De sterkste ploeg zal spelen"

Hasi houdt met niets rekening: "De sterkste ploeg zal spelen"
Foto: © SC

Vijf spelers die op een kaart van een schorsingsdag staan en dus de bekerfinale mogelijk missen, een 0-2 voorsprong en Gent dat mogelijk wat titularissen laat rusten,... Besnik Hasi heeft er geen boodschap aan en zal geen risico's nemen.

Johan Walckiers in Anderlecht

"Ik las vandaag in de krant dat ik 120 opties heb... Houden jullie er dan ook rekening mee dat ik een paar spelers heb die nog geblesseerd zijn en dat de jonge gasten tijd nodig hebben om op niveau te komen?", stak Hasi van wal. 

Vijf spelers met gele dreiging? Ik ga niet wisselen

Met Mitrovic, N'Sakala, Acheampong, Heylen en Vanden Borre heeft hij vijf spelers die op één kaart van een bekerschorsingsdag zitten. "Het is geen optie dat ik ga beginnen wisselen in functie daarvan", maakte hij snel duidelijk. "Ik ga ook niet zeggen dat ze hun voet moeten terugtrekken. Gent blijft een goeie ploeg hé."

Het resultaat is dus het belangrijkste, die bekerfinale het doel. "Ik wil absoluut die finale halen. Ik ga tegen de jongens zeggen eerst die match alles geven en dan zullen we wel zien of we zondag moeten wisselen. Het is slechts 0-2 nietwaar?"

De wissels van Hein zijn geen verzwakking

"En Hein Vanhaezebrouck zegt dan wel dat hij gaat wisselen, maar Neto zal sowieso spelen, want die is dit weekend geschorst. In plaats van Van der Bruggen kan hij Kums zetten en in plaats van Dejaegere Milicevic. Dat zijn geen verzwakkingen... Hein legt de druk graag bij ons, maar thuis zijn wij sowieso altijd favoriet. Daar kruip ik niet vanonder."

Zelfs in doel wil hij Davy Roef niet opnieuw zetten. "Morgen speelt Silvio. Ik herhaal: ik speel met mijn sterkst mogelijk ploeg!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties